Web Analytics Made Easy - Statcounter

در پی آمار منتشر شده و به صدا درآمدن زنگ خطر پیر شدن جمعیت ایران در سال‌های اخیر طرح اعطای تسهیلات قرض الحسنه برای خانواده‌هایی که از ابتدای سال ۱۴۰۰ صاحب فرزند شده اند، در حال اجرا است.

این طرح به افرادی تعلق می‌گیرد که فرزندانشان از ابتدای سال ۱۴۰۰ در شهری که نرخ باروری آن کمتر از ۲.۵ درصد است به دنیا آمده باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در استان خراسان جنوبی شهرستان‌های درمیان، نهبندان، سربیشه و قاین شامل این طرح نمی‌شوند.

پرداخت وام؛ عده ای راضی، عده ای ناراضی

یکی از شهروندان بیرجندی می‌گوید: فرزند سوم من در سال ۱۴۰۰ به دنیا آمده است.

او می‌گوید: بعد از شروع این طرح برای برای دریافت وام فرزند سوم خود در سامانه ثبت نام کردم که بعد از مدتی پیامکی از سوی بانک دریافت کردم.

بیشتر بخوانید

پیگیری پرداخت تسهیلات به شهرستان‌های دارای نرخ باروری ۲.۵ فرزند

این شهروند بیرجندی می‌گوید: بعد از مراجعه به بانک و تکمیل مدارک و بردن ضامن مبلغ ۶۰ میلیون تومان را دریافت کردم.

او می‌گوید: برای پرداخت وام سختگیری وجود نداشت و وام را چند روز پس از تکمیل مدارک دریافت کردم.

عده‌ای از مردم وام را به راحتی دریافت کرده اند، اما عده‌ای از تأخیر آن ناراضی هستند.

همکاری ۱۸ بانک و موسسه در پرداخت وام

زرنگ دبیر کمیسیون هماهنگی بانک‌های خراسان جنوبی گفت: ۱۸ بانک و موسسه اعتباری در استان در این طرح همکاری داشته و وام‌ها را پرداخت می‌کنند.

او گفت:تاکنون  ۲ هزار و ۳۵۴ نفر در سامانه ثبت نام کرده اند که هزار ۴۷۱ نفر توانسته اند وام خود را دریافت کنند.

زرنگ گفت: تاکنون مبلغ ۶۵ میلیارد و ۴۸۰ میلیون تومان در این طرح در استان پرداخت شده است.

دبیر کمیسیون هماهنگی بانک‌های خراسان جنوبی گفت: دلیل این که عده‌ای وام را به راحتی دریافت کرده اند و برای عده‌ای هم با تأخیر واریز شده است این است که استقبال و مراجعه مردم به برخی از بانک‌ها بیشتر بوده است.

او گفت: از طرفی برخی از بانک‌ها اعتبار بیشتری را در این خصوص داشته اند و برخی نیز به دلیل کمبود نیروی انسانی و کمبود واحد در استان تسهیلات کمتری جذب کرده اند.

از ۷ اردیبهشت پرداخت تسهیلات شروع شده است و برای فرزند اول ۲۰ میلیون تومان پرداخت می‌شود و به ترتیب برای هر فرزند بعدتر ۲۰ میلیون اضافه می‌شود.

۶۳ درصد از متقاضیان وام را دریافت کرده اند

متقاضیان برای ثبت نام باید در سایت https: //ve.cbi.ir ثبت نام کنند.

برای پرداخت اقساط این وام ۶ ماه تنفس در نظر گرفته شده است و اقساط وام فرزند اول ۳۶ ماه و فرزند پنجم ۸۱ ماه است.

خراسان جنوبی در جذب تسهیلات وام قرض الحسنه فرزندآوری رتبه دهم کشور را دارد و تاکنون ۶۳ درصد از متقاضیان وام فرزندآوری در استان موفق به دریافت این وام شده اند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فرزندآوری پرداخت وام خراسان جنوبی ثبت نام عده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۱۱۲۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک‌ها پرداخت تسهیلات برای عشایر را تسهیل‌ کنند

مدیرکل امور عشایر آذربایجان‌غربی در شورای عشایر شهرستان میاندوآب گفت: انتظار داریم بانک‌ها پرداخت تسهیلات برای عشایر را تسهیل کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، علی ناجی امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در جلسه شورای عشایر شهرستان میاندوآب از انجام اقدامات لازم برای مناسب‌سازی مسیر تردد به ییلاقات سلیم‌خان شاهین‌دژ، هشترود و سهند خبر داد.

وی افزود: پنل‌های خورشیدی برای تأمین روشنایی و برق مصرفی عشایر تا جایی که منابع مالی تأمین و امور برق استان همکاری کند تأمین خواهد شد.

مدیرکل امور عشایر آذربایجان‌غربی گفت: امسال در حد توان نسبت به تأمین آب شرب سالم و بهداشتی با لوله‌کشی از چشمه و همچنین تأمین تانکرهای آب ثابت و سیار اقدام خواهیم کرد.

ناجی با بیان اینکه انتظار داریم بانک‌ها پرداخت تسهیلات برای عشایر را آسان‌سازی کنند، تصریح کرد: عملکرد شبکه دامپزشکی در واکسیناسیون دام‌های عشایر و صدور مجوز حمل دام قابل تقدیر است.

محمدرضا رضایی نیز در این جلسه اظهار کرد: عشایر همیشه پای انقلاب بوده‌اند و در سخت‌ترین شرایط و با کمترین امکانات دست از تولید برنداشته‌اند.

وی افزود: توجه ویژه به نیازهای آموزشی، بهداشتی، عمرانی و خدماتی این قشر زحمتکش حداقل کاری است که باید توسط دستگاه‌های اجرایی انجام شود.

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میاندوآب گفت: با توجه به آغاز فصل کوچ عشایر به ییلاق‌های منطقه، اقدامات لازم در جهت تأمین آرد، سوخت و آب آشامیدنی عشایر در دستور کار شورای عشایر شهرستان قرار گیرد.

رضایی تصریح کرد: برای تخصیص آرد و تأمین مورد نیاز عشایر شهرستان نان نیازمند پالایش دقیق آمار هستیم.

به گزارش ایمنا، تعدادی از روستاهای دشت میاندوآب محل قشلاق عشایر دامنه‌های سهند و ارتفاعات شاهین‌دژ بوده و همچنین این شهرستان محل گذر عشایر سایر شهرستان‌ها از جمله نقده به ییلاقات خود است. عمده این عشایر شامل ایلات و طوایف شاهسون، بالکانلو، اینانلو و قره‌پاپاق هستند.

کد خبر 751517

دیگر خبرها

  • تبعیض در اخذ تسهیلات بانکی بین مردم و کارمندان بانک‌/ تسهیلات پرداختی به کارمندان بانک‌ها از خرداد به‌روزرسانی نشده است
  • وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی برای مستاجران
  • تسهیلات ۳۵ میلیارد ریالی بانک رفاه به دارندگان کارتخوان
  • جزئیات پرداخت وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن | وام ۳۰۰ میلیون تومانی به چه کسانی تعلق می گیرد؟
  • جزئیات پرداخت وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن
  • بانک‌ها تا پایان اردیبهشت نسبت به پرداخت تسهیلات مسکن اقدام کنند
  • پرداخت بیش از ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به معرفی شدگان نهادهای حمایتی
  • پرداخت ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به متقاضیان
  • بانک‌ها پرداخت تسهیلات برای عشایر را تسهیل‌ کنند
  • پیگیری وضعیت وام ازدواج با کد ملی